Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, не остана

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, не остана
Коментари Харесай

Тен Хаг изропта срещу съдията: Няма съмнение, че трябваше да получим дузпа

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг, не остана удовлетворен след нулевото тъждество против Саутхамптън на „ Олд Трафорд “. Нидерландецът не беше склонен с решението на основния арбитър Каземиро да получи червен картон след намесата на системата ВАР, а след това претенциите на „ алените дяволи “ за дузпа за нарушаване на Гавин Базуну против Маркъс Рашфорд да не бъдат почетени.

„ Дали трябваше да получим дузпа? Определено. Няма никакво подозрение в това. Не знам за какво ВАР не се намеси, откакто преди този момент го направи. Казамиро имаше над 500 мача в европейския футбол и в никакъв случай не беше получавал в тях червен картон. Сега има към този момент два такива във Висшата лига. Неговото неявяване няма да е проблем. Ще се оправим с това, само че реферите сигурно повлияха на този мач “, съобщи недоволният Тен Хаг след дуела.

„ Проблемът е непоследователността. Играчите към този момент не схващат каква е политиката. Поздравления за футболистите, които демонстрираха темперамент, играейки толкоз дълго време с 10 индивида “, сподели още нидерландецът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР