Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че гражданите трябва

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че гражданите трябва
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола: Клубът ще опита да привлече топ стрелец

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола съобщи, че " жителите " би трябвало да подпишат с нападател в края на сезона, защото търсят дълготраен заместител на Серхио Агуеро. Отборът на Гуардиола играе без характерен централен нападател през актуалната акция, откакто аржентинецът Агуеро напусна клуба в края на предходната акция. Сити пропусна да притегли британския нападател Хари Кейн от Тотнъм предишното лято.

" Мисля, че клубът има потребност от нападател, несъмнено. Казвате, че играем фантастично добре без нападател, тъй като печелим. Когато не печелим, казвате, че имаме потребност от нападател ", съобщи Гуардиола, представен от ББС преди неделното дерби вкъщи против Манчестър Юнайтед.

Сити води в таблицата с три точки пред Ливърпул, само че има по-слаба голова разлика спрямо отбора на Юрген Клоп. Отборът на Гуардиола има маркирани 64 гола в 27 мача досега през сезона, седем по-малко от Ливърпул. Агуеро, който вкара 260 гола за Сити, напусна в края на предишния сезон, с цел да се причисли към Барселона и клубът не съумя с поредност от предложения да вземе Кейн като негов заместител.

Бразилският нападател на Сити Габриел Жезус нормално е употребен на крилото този сезон, до момента в който " жителите " продадоха Феран Торес на Барселона през януари.

" Питате по какъв начин тези момчета играят без нападател? Във Висшата лига би трябвало да играете с нападател. И по този начин, имаме потребност от нападател, мисля, че клубът ще опита да притегли топ стрелец ", добави Гуардиола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР