Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола вярва, че клубът е

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола вярва, че клубът е
Коментари Харесай

Гуардиола заля с похвали 18-годишен талант

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола има вяра, че клубът е разкрил бъдеща звезда в лицето на младежа Рико Люис, заяви организация ДПА. 18-годишният футболист от академията на " жителите " бе титуляр и се показа на равнище при успеха с 3:2 над Ливърпул в шампионата за Купата на Лигата в Англия. През предишния месец Люис за първи път бе титуляр за Манчестър Сити и се разписа в мача против Севиля в Шампионската лига.

" Имам чувството, че без него нямаше да играем по метода, по който играхме ", съобщи Гуардиола, който избра Люис да стартира измежду титулярите предвид на това, че Кайл Уокър и Жоао Кансело одеве се завърнаха от Световното състезание в Катар.

" Много съм впечатлен от това по какъв начин игра, поради възрастта му, против подобен съперник. Не става дума единствено за интелигентността му, когато владее топката, а и за играта без топка. Привилегировани сме да можем да кажем, че го чака огромно бъдеще в идващото десетилетие и ще бъде страховит състезател за Манчестър Сити, тъй като е доста образован, доста непретенциозен. Той схваща всичко за секунда и това има огромно значение. Имаме необикновен играч за идващите години ", разяснява испанският управител.

" Ливърпул има специфични състезатели, като Дарвин Нунес, Мохамед Салах и Анди Робъртсън. А Рико Люис е единствено на 18 години и методът, по който игра е необикновен. Мисля, че беше номер 1 в мача ", сподели още Пеп Гуардиола.
 Манчестър Сити победи Ливърпул с 3:2 за Купата на лигата
Ман Сити победи в дуела против Ливърпул за Купата на лигата

Завързан мач на " Етихад "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР