Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола изрази мнение, че трябва

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола изрази мнение, че трябва
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола: Трябва да има две версии на Златната топка - едната за Меси, другата за всички останали

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола изрази мнение, че би трябвало да се връчват две версии на най-престижната самостоятелна премия във футбола - " Златната топка " - една за Лионел Меси и една за всички останали.

Изказването на испанският ментор пристигна като отговор на въпрос дали в действителност през тази година оценката не би трябвало да връчено на Ерлинг Холанд, който завоюва требъл с екипа на " жителите ".

" Трябва да има две версии на Златната топка: едната за Меси, другата за всички останали. Така че Холанд би трябвало да завоюва, да. Спечелихме требъл, а той вкара 50 милиона гола. Индикаторите за най-лошия сезон на Меси са индикатори за най-хубавия сезон за всички останали играчи ", съобщи Гуардиола, представен от BBC.

Церемонията по връчването на " Златната топка " ще се състои в Париж на 30 октомври, а неотдавна Bolasport заяви, че на Меси е било казано авансово, че ще получи премията тази година. Аржентинецът към този момент е печелил наградата рекордните 7 пъти.

През този сезон Ерлинг Холанд записа 12 мача за Сити във всички шампионати, като вкара 8 гола и направи 2 асистенции. През предишния сезон норвежецът означи 52 гола и даде 9 асистенции в 53 мача.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР