Мениджърът на Манчестър сити Хосеп Гуардиола предупреди своя отбор, че

...
Мениджърът на Манчестър сити Хосеп Гуардиола предупреди своя отбор, че
Коментари Харесай

Гуардиола предупреди "Сити", че титлата още не е спечелена

Мениджърът на " Манчестър сити " Хосеп Гуардиола предизвести своя тим, че би трябвало да се потруди съществено преди да завоюва купата във Висшата лига. Преди седем дни " жителите " одобриха градския противник " Юнайтед ", в мач, в който можеха да си подсигуряват рекордно рано трофея, само че изгубиха с 2:3 след поврат от 2:0.

Каталунецът прикани за оптималната централизация преди гостуването на " Тотнъм ", което идва на гърба на три следващи провали. В рамките на 10 дни " Сити " загуби два пъти от " Ливърпул " в Шампионската лига и един път от " Юнайтед ", а Гуардиола се тормози от срив.

" Футболът е прочувствен, в никакъв случай не си застрахован от срив, виждали сме сходни неща в НБА, както и в испанското състезание. Нуждаем се от централизация, би трябвало да победим " Тотнъм ", а по-късно и " Суонзи ", сподели Гуардиола преди гостуването на " Уембли ".

С шест оставащи мача " жителите " се нуждаят от пет точки, с цел да побеждават с купата.

" През ноември и декември ни дефинираха за сигурни първенци, експерти споделиха, че няма по какъв начин да загубим точки, само че за една седмица ни победиха три пъти, тъй че няма невъзможни неща. Отборът ни е мощен и потвърди, че може да се оправя в сложни моменти, тъй че аз имам вяра в него ", добави мениджърът на водача във Висшата лига.

" Юнайтед " още има късмет, не ги отчислявам. Виждали сме сходни образци в спорта – преди години " Реал " (Мадрид) водеше, само че загуби шест мача подред. В НБА никой не беше обръла серия от 1:3, само че преди година " Кливланд кавалиърс " победи " Голдън стейт " с 4:3, сподели още Гуардиола.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР