Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола коментира новината, че Юрген

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола коментира новината, че Юрген
Коментари Харесай

Гуардиола за Клоп: Той е най-добрият съперник, вече ще спя по-спокойно

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола разяснява новината, че Юрген Клоп ще напусне Ливърпул след края на сегашния сезон.

" Вече ще дремя по-спокойно! Всеки път преди мач с Ливърпул беше призрачен сън. Не можем да опишем интервала си тук, изключвайки Юрген и Ливърпул. Той е най-хубавият противник, който в миналото съм имал ", сподели Гуардиола след успеха на Манчестър Сити с 1:0 над Тотнъм за ФА Къп.
 Тотнъм - Манчестър Сити 0:1 в мач за ФА Къп
Манчестър Сити го направи! " Гражданите " превзеха " Тотнъм Хотспър Стейдиъм " с късен гол

Нейтън Аке означи победния гол за " жителите "

Испанецът изрази вяра познанството му с германеца да продължи да е все по този начин положително. " Желая на Клоп всичко най-хубаво. Той няма да го признае, само че един ден ще се върне, сигурен съм. Може да е след 10 години, само че ще се върне. Футболът се нуждае от треньори и персони като него. Надявам се следващата година да се забележим и да вечеряме дружно ", добави Гуардиола.

" Самият аз съм наред, благодаря. Искам да поработя още една година. Възможно е и да подпиша нов контракт ", изясни мениджърът на Манчестър Сити.

" Много съм удовлетворен от метода, по който играхме. Представихме се в действителност на високо равнище. Хареса ми какво видях от първата до 95-ата минута ", сподели Гуардиола за успеха над Тотнъм.

" Голът на Аке? Той е извънредно бърз при общоприети положения. Това е от най-силните му качества ", добави мениджърът на Манчестър Сити.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР