Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е горд от победата

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е горд от победата
Коментари Харесай

Пеп след големия триумф: Изключително съм горд с този отбор!

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е горделив от успеха на своя тим във финала на Световното клубно състезание против Флуминензе.

“Толкова се гордея с този клуб. Това, което направихме, е удивително достижение. Да спечелиш този трофей значи да бъдеш най-хубавият тим в света и нашите играчи, нашите треньори, всички в клуба, които работят интензивно всеки ден, с цел да ни донесат този триумф ”, сподели Гуардиола.

Прави усещане, че " жителите " не престават да се борят за титли, без значение какъв брой към този момент са спечелили.

“Като треньор най-вече се гордея, че постоянно сме на върха. Без значение какъв брой победи, колкото и титли да вдигнем, ние към момента сме тук, с цел да се борим за идващия. Притежаването на тези пет огромни трофеи демонстрира неповторимия нрав на този тим, клуба и неговите почитатели. Това е нещо, което никой британски тим не е реализирал и постоянно ще помним това необикновено време, прекарано дружно ”, сподели Гуардиола.

Между другото, това е първа купа за Манчестър Сити на международно клубно състезание, от британските клубове по една имат още Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Челси.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР