Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола не остана възхитен от

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола не остана възхитен от
Коментари Харесай

Гуардиола изрази недоволство след победата над Борусия Дортмунд

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола не остана очарован от представянето на тима си в първия четвъртфинал от Шампионската лига против Борусия (Дортмунд). Английският отбор се наложи с 2:1, само че изпита много компликации и Гуардиола се надява в реванша да види повече от своите футболисти.

" През първото полувреме не играхме по най-умния метод. След това нещата се усъвършенстваха и имахме две или три чисти положения при 1:0. Искаме да покажем по-добър футбол в реванша. И в Германия задачата ни ще е успеха. Затова участваме в шампионата ", съобщи Гуардиола.

" Борусия е характерен тим от Шампионската лига. Те вземат участие в шампионата от дълги години и знаят какво да вършат в тези мачове. Футболистите им са от най-висока класа. Няма да е елементарно, само че въпреки всичко имаме преимущество. В реванша сигурно би трябвало да отбележим гол ", добави Пеп.

От началото на сезона в шампионата Сити няма загуба. Балансът на тима е 8 победи и едно тъждество. В тези дуели головата разлика на " жителите " е 19:2.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР