Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола изрази огромно задоволство от

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола изрази огромно задоволство от
Коментари Харесай

Гуардиола: Шахтьор е топ отбор, гордея се с тази победа

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола изрази голямо удовлетворение от успеха с 2:0 над Шахтьор Донецк на “Етихад” в дуела от група F на Шампионската лига. Автор на първия гол бе Кевин де Бройне в 48-ата минута, а Рахим Стърлинг подпечата триумфа на своя отбор с второ попадение в 90-ата минута.

“Победихме изумителен тим. Трябваше да действаме ексцентрично, изключително през мторото полувреме. До почивката се сблъскахме с висока преса и не успявахме да преодоляваме чудесно подредените в центъра посетители. Степаненко и Фред играят с къси пасове и принуждават порузащитниците ни да излизат напред, като по-късно се възползват от празните пространства зад тила им.

През второто полувреме създадохме много положения, които не реализирахме и трябваше да чакаме последната минута, когато бе подпечатана успеха ни. Шахтьор е тежък противник, един топ тим. Неслучайно в последните 18 години са непрекъснато в Шампионската лига. Това е един от най-хубавите тимове, против които сме се изправяли”, разяснява Гуардиола, който като треньор се изправи за седми път против украинския гранд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР