Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че победата със 7:1

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че победата със 7:1
Коментари Харесай

Клоп след 7:1: Странен резултат, който промени настроението в отбора

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че успеха със 7:1 против Рейнджърс в Шампионската лига радикално е трансформирала настроението в тима преди дербито в Англия с Манчестър Сити в неделя. " Червените " претърпяха мъчно начало на сезон 2022/23, изключително във Висшата лига, където са 10-и с 10 точки от осем мача. Отборът на Клоп загуби и първия си мач от ШЛ с 1:4 като посетител от Наполи, което в допълнение усложни обстановката.

Категоричната победа в сряда в Глазгоу, която включи хеттрик на Мохамед Салах в границите на шест минути и 12 секунди, пристигна в подобаващия миг преди конфликта с хегемона Манчестър Сити. Клоп се усмихна и даже се пошегува, че толкоз от дълго време не е пил бира във връзка победи на Ливърпул като посетител, че в този момент би се напил още след първата.

„ Това несъмнено промени настроението “, сподели Клоп пред кореспонденти. „ Съвсем друго е. Обикновено пием по бира след победи при посещение, само че аз не съм пил бира толкоз от дълго време по този мотив и евентуално ще сипяедна. Всички знаем кого посрещаме в неделя и това ще бъде друг мач. По-добре е да влезем в мач с възприятието, което имаме довечера “.

„ Диого Жота не стартира, тъй като тази заран се оказа, че има лек мускулен проблем. Той можеше да играе, само че не трябваше да играе прекомерно дълго, тъй че моето решение беше вярно ", сподели Клоп.

За срещата със Сити в неделя той добави: „ Не е нужно да вършим нещо друго от това, само че най-хубавият футболен тим в света сега идва на “Анфийлд ” в неделя. Ще забележим какво можем да създадем, само че не трябва да отваряме огромни усти. За нас тази победа, заради ред аргументи, беше необикновено значима. Да, 7:1 е чудноват резултат, знаем го ", сподели още Юрген Клоп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР