Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че не чувства напрежение

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че не чувства напрежение
Коментари Харесай

Клоп увери, че не е под напрежение и обяви трима от титулярите си за гостуването на Лестър

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че не усеща напрежение след трите следващи дуела, в които неговият отбор не съумя да стигне до успеха. Мърсисайдци бяха разгромени от Манчестър Сити с 0:5, след което записаха две поредни равенства - против Севиля (2:2) и Бърнли (1:1). Сега на " алените " предстоят две гостувания на Лестър. Първото е на следващия ден в шампионата за Купата на Лигата, като Клоп през днешния ден разкри трима от титулярите си за този дуел - Дани Уорд, Марко Груич и Алекс Окслейд-Чембърлейн.

" Не съм сигурен, че има някакво напрежение върху нас. Аз най-малко не чувствам такова. По-скоро виждам опция, късмет да създадем нещо в действителност положително. Най-голямото напрежение е това, на което се подлагам самичък.

Не знам дали светът е подготвен за такова бясно решение, като това да стартира с трети друг вратар от началото на сезона, само че Дани Уорд ще пази на следващия ден. Разполагаме с доста футболисти, които са в добра форма, само че които не са играли. Такъв да вземем за пример е казусът с Марко Груич. Той направи голяма стъпка в своето развиване. За Алекс това също ще бъде фантастична опция. Ето, към този момент имате три имена от стартовия ни състав ", съобщи Клоп, който добави, че Джо Гомес ще стартира в центъра на защитата, ако Деян Ловрен не е подготвен. Джон Фланаган също ще бъде част от групата за утрешния дуел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР