Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че днешната среща от

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че днешната среща от
Коментари Харесай

Клоп не търси отмъщение срещу Реал за загубения финал

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че днешната среща от четвъртфиналите на Шампионската лига с Реал в Мадрид ще се разграничава от финала на шампионата през сезон 2017/2018.

" Моята мотивация и по този начин е на най-високо равнище - ние играем против Реал, с цел да влезем в идващия кръг, а не с цел да отмъщаваме за (загубата) през 2018 година Разбира се, когато ни се падна подобен чоп си спомних за този мач. Не ми хареса това, което се случи. Беше странна вечер, само че бе от дълго време ", съобщи германецът.

" Ние не сме тук, с цел да си отмъщаваме. Така се случва, че се стараеш да спечелиш един мач, губиш го, а по-късно някой ден се срещаш със същия противник. Понякога сред двата мача може да мине доста малко време. Може още веднъж да се срещнете след седмица или две и тогава страстите ще бъдат още живи. Всички дефинират Реал като огромен любимец, само че ние нямаме проблеми с такава роля на съперника. Работата не е в това, да се потвърждаваме на света, а да покажем на нашите почитатели, че ние към момента се сражаваме. Трябва да догонваме тимове, изпреварващи ни в Премиършип, както и да преминем през Реал ", сподели Клоп. 

Неговият тим през днешния ден ще се изправи против Реал от 22:00 българско време. В другия дуел довечера Манчестър Сити е хазаин на Борусия (Дортмунд).
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР