Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че първото полувреме в

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че първото полувреме в
Коментари Харесай

Клоп: Изиграхме едно от най-добрите полувреме под мое ръководство

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп счита, че първото полувреме в полуфинала против Манчестър Сити, в което мърсиссайдци взеха преднина от три гола, е едно от най-хубавите на тима под негово управление. Германецът съобщи, че „ алените “ са победили най-хубавия тим в света, само че отсече, че не има вяра във опцията Ливърпул да завоюва четири трофея до края на сезона.

„ Изключително горделив съм. Мисля, че първото полувреме беше едно от най-хубавите, които в миналото сме изигравали. Правехме всичко вярно, вкарахме голове в точните миг, играхме необикновено. Харесвам всяка секунда от него. Второто полувреме стартира с гол на Ман Сити и това направи мача доста по-отворен ", стартира германецът.

"Качеството, което има Сити, е извънредно. Уважаваме доста техните качества. Много е мъчно да се завоюва против тях. Не имам вяра в приказките за квадрупъл. Тази победа значи, че ще имаме още един мач. Не мисля, че до самия завършек на сезона ще имаме една цяла свободна седмица. Всичко това е доста мъчно, само че на кого му пука. Дойдохме тук, с цел да стигнем до финала. Много сме щастливи. Победихме най-силния футболен тим в света и това е много специфичен миг ", разяснява Клоп след дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР