Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се изказа предпазливо, въпреки успеха

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се изказа предпазливо, въпреки успеха
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Още не сме се класирали

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се изрече внимателно, макар триумфа с 2:0 над Виляреал в първия мач от 1/2-финалите в Шампионската лига.

" Знаехме, че не би трябвало да се отхвърляме да търсим гола. Във всеки един миг, в който отпускахме хватката, Виляреал незабавно се превръщаше в заплаха. В по-голяма част от мача се справихме доста добре и изиграхме доста мощен мач.

През първото полувреме се движехме доста добре и знаехме, че би трябвало да останем положително настроени. До момента всичко е отлично, само че би трябвало да пътуваме до Виляреал и да опитаме да се класираме на финала. Ще забележим какво ще се случи. Трябва да бъдем съсредоточаване на 100% и в реванша. Водим с 2:0 и това е хубаво. Шансовете ни са по-добри, в сравнение с преди мача, само че би трябвало да знаем, че още не сме се класирали.

Садио Мане се показва доста добре. Харесва ми по какъв начин играе в центъра, само че той може да работи и отляво и отдясно. Харесва ми и Диого Жота в центъра, както и Боби Фирмино. Не бива да бъдем толкоз общоприети ", съобщи Юрген Клоп.
 Ливърпул - Виляреал 2:0 в мач от Шампионската лига
Ливърпул нанесе вреди по " жълтата подводница ", финалът в Париж е все по-близо

" Червените " надиграха изрично Вилреал, но победиха единствено с 2:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР