Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп също си хареса крилото на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп също си хареса крилото на
Коментари Харесай

Юрген Клоп също си хареса Федерико Киеза

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп също си хареса крилото на Фиоренитна Федерико Киеза. Мърсисайдци са следващият клуб, който се подреди на опашката за италианския национал и борбата за подписа му се обрисува да бъде много сериозна през лятото.

21-годишният Киеза има 7 гола в 28 мача в Серия " А " този сезон. Добрите му игри към този момент привякоха интереса от страна на Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Челси. Смята се, че той попада в трансферните проекти и на Ювентус, Милан и Байерн.

Сега към тимовете, искащи Киеза, се причисли и Ливърпул. Твърди се, че Юрген Клоп към този момент е имал диалог с шефовете на клуба по отношение на лятната селекция, като е съобщи, че Киеза е един от играчите, които желае да бъдат привлечени на " Анфийлд " непременно.

От Фиорентина нямат голямо предпочитание да се разделят с един от най-хубавите си футболисти, само че " виолетовите " мъчно ще удържат натиска от страна на огромните европейски грандове. Смята се, че оферта сред 70 и 90 милиона паунда ще убеди Аурелио Де Лаурентис да прораде този футболист.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР