Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че за него ще

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че за него ще
Коментари Харесай

Клоп: Няма да е честно, ако не спечелим титлата този сезон

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че за него ще бъде голямо отчаяние, в случай че мърсисайдци не завоюват купата в Премиър лийг този сезон. Тимът му е лидер в класирането с 25 точки преднина пред втория Манчестър Сити. Сезонът обаче бе пресечен поради пандемията от ковид, като не е ясно дали ще бъде доигран и дали ще бъде разгласен първенец.

" Заговори се, че има хора, които желаят сезонът да бъде анулиран. Тогава се чудя, изиграхме 76% от мачовете от сезона, в действителност ли желаете да зачеркнете всичко това? Аз персонално намирам сходно нещо за непочтено - просто да се създадем, че нищо не се е случило. Ние сме преди всичко в класирането като хазаин и преди всичко в класирането като посетител. По всички индикатори би трябвало да бъдем оповестени за първенци. Да се оправим с тази рецесия е най-важното нещо сега, само че това не значи, че и други неща не са значими. Със сигурност има и по-лоши неща от това да не станем първенци. Много хора имат големи проблеми. Хора умират непрекъснато, само че сега това се случва поради вирус, с който не знаем по какъв начин да се борим и не знаем по какъв начин да се подготвим. Не можем да бъдем подготвени за всичко, само че би трябвало да можем да реагираме вярно. В живота си постоянно съм обичал да се оправям с компликациите, които се изпречват на пътя ми ", съобщи Клоп.

Наставникът продължава да упорства сезонът да бъде доигран, като има вяра, че за играчите ще бъдат обезпечени най-безопасните условия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР