Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, потвърди, че вратарят Алисон

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, потвърди, че вратарят Алисон
Коментари Харесай

Проблем за Ливърпул и Клоп - Жота и Алисон са аут за неопределено време

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, удостовери, че вратарят Алисон и фланговия нападател Диого Жота са с травми и няма да вземат участие в идната среща от петия кръг на Лига Европа против ЛАСК Линц.

Бразилският пазач получи травма на подколянното сухожилие по време на равенството 1:1  срещу Манчестър Сити, като в хода на дуела и Жота получи удар и бе сменен наложително.

Изследванията са посочили, че контузията на Алисон не е сериозна, само че португалският нападател е изправен пред по-дълго неявяване, като и двамата няма да играят в идващите мачове на „ алените “.

„ И двамата са навън. При Али е малко по-добре, тъй че би трябвало да го следим ден за ден. Той няма да играе на следващия ден, нито в неделя, евентуално нито идната седмица. След това би трябвало да е добре. При Диого ще отнеме малко повече време, не знаем тъкмо какъв брой, само че е малко по-тежко. Трябва да забележим ”, сподели Клоп на своята конференция преди мача с австрийския тим.

Ливърпул приема ЛАСК в предпоследния си мач от групата на Лига Европа в четвъртък, преди да посрещне Фулъм във Висшата лига в неделя.

Jürgen Klopp has confirmed both Alisson Becker and Diogo Jota are facing spells on the sidelines due to injury. ⤵️
— Liverpool FC (@LFC)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР