Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че Филипе Коутиньо е

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че Филипе Коутиньо е
Коментари Харесай

Клоп: Много се зарадвах, като видях как посрещнаха Коутиньо

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп удостовери, че Филипе Коутиньо е подготвен да попадне в титулярния състав за идния мач с Бърнли през уикенда. Бразилският халф записа първи минути за мърсисайдци в сряда вечер против Севиля, откакто отмина лятната трансферна драма с Барселона. “Не е моментът да приказваме за стартовите 11, само че той (Филипе) би трябвало да е подготвен за игра”, показа германецът на конференция през днешния ден.

“Много се зарадвах, като видях по какъв начин го посрещнаха. Тренира впечатляващо, откогато се завърна. Мачът не беше съвършен. Този мач му оказа помощ, а оказа помощ и на нас. Със сигурност към този момент може да разчитаме на него”, довери експертът.

Садио Мане е осъден за идната среща. “Знаем, че ще има и мачове без Садио. Имам варианти. Роберто, Филипе, Алекс също може да играе на тази позиция. Може да сменим схемата”, увери той. Клоп удостовери, че Симон Миньоле е титулярният пазач на “червените”: “Както споделих, нуждаем се от мощни вратари. Всички са подготвени за игра. Симон Миньоле е номер 1”. Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР