Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп пое цялата вина за лошия

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп пое цялата вина за лошия
Коментари Харесай

Клоп: 100% съм отговорен за глупостите през този сезон, но хората ще го забравят

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп пое цялата виновност за неприятния сезон, който мърсисайдци вършат, и се извини на почитателите на тима за резултатите през акцията. Германецът обаче е сигурен, че в дълготраен проект хората ще не помнят този сезон, тъй като той е изключение.

„ Извинявам се на нашите почитатели, че не виждат сезона, който желаеха. В дълготраен проект той ще бъде пропуснат. Не ме интересува какво направихме предходната година и в сезоните преди този момент. На 100% съм отворен за тези нелепости. Знам, че всеки може да даде израз на страстите си в един момент и ще има отрицателни мнения за нас, само че хората на стадиона са невероятни. Виждате какво се случва в други клубове – уволнения, почитатели против притежатели, почитатели против тима... Виждал съм всичко. Ако някой може да премине през сходна обстановка по грациозен метод, мисля, че това е нашият клуб.

През тази година видяхме, че доста тимове, които през предишния сезон се представяха на извънредно равнище, не са на същото ниво. Дори Сити, макар че играят ефектен футбол, нямат толкоз точки. В един миг интензивността ти се отразява. Може би тъкмо това ни се случи през този сезон. Това обаче не може да е опрощение за идващите 10 мача. Може да е единствено някакво пояснение за какво не сме на най-високото си равнище. Трябва да преминем през това и аз нямам проблем да го създадем. Надявам се обаче, че можем да научим доста неща от него, които да използваме през идната година “, съобщи Клоп е изявление за „ Скай спортс “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР