Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отхвърли всяко схващане, че феновете

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отхвърли всяко схващане, че феновете
Коментари Харесай

Клоп: Феновете не са параноични относно новините за коронавируса

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отхвърли всяко разбиране, че почитателите на Ливърпул са "параноични " по отношение на "глупавите " оферти, че купата във Висшата лига може да бъде анулирана поради ковид. Надеждите на "червените " да останат непобедени през целия сезон във Висшата лига бяха разрушени след шокиращата загуба с 3:0 в мача против Уотфорд в събота, само че те към момента имат 22 точки преднина над Манчестър Сити.

През уикенда пък се появиха информации, че шампионата във Висшата лига може да бъде спряно от бързото разпространяване на ковид и Ливърпул може да не бъде корониран като първенец, в случай че сезонът завърши прибързано, защото няма съответни правила при подобен сюжет.

"Не мисля, че почитателите ни са параноични. Не мога да допускам, че последователите на Ливърпул мислят за това “, съобщи Клоп.

„ Ако някой желае да ме попита за това какъв брой смисъл би имало да отменявам всички резултати от този сезон и да ми каже кой ще играе следващата година в Шампионската лига и сходни неща, би било в действителност забавно. Хубава история, явно някои вестници постоянно би трябвало да напишат нещо, само че когато го видях за първи път в действителност си помислих: „ Леле, по какъв начин може в действителност някой да мисли нещо сходно? Феновете на Ливърпул в действителност не са задоволително глупави, с цел да повярват в тези неща “, показа още германецът.

#MondayMotivation
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР