Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп нямаше как да е щастлив

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп нямаше как да е щастлив
Коментари Харесай

Клоп след фиаското: Ще играем за победа в Мадрид

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп нямаше по какъв начин да е благополучен от загубата с 2:5 от Реал (Мадрид) на " Анфийлд " в първия дуел сред двата отбора от 1/8-финалите в Шампионската лига. Наставникът похвали играчите си за представянето им през първото полувреме, само че не и по-късно. Въпреки всичко германецът разгласи, че отборът му ще отиде в Мадрид за победа в реванша.
" Началото бе необикновено, това е същинският Ливърпул. Всичко бе съвършено и играта ни вървеше тъкмо както искахме. Цялото първо полувреме бе положително, в случай че не борим головете, които получихме. При първия бяхме леко пасивни в предни позиции, а вторият бе огромен пестник. Начинът, по който се защитавахме при третото попадение не бе добър. Това не ни бе от изгода против тим, който знае по какъв начин да контраатакува. След това повече не успяхме да влезем в темп. Трябваше 95 минути да играем както първото полувреме. След като стана 2:3, се случи тъкмо противоположното ", счита Клоп.
" Отиваме в Мадрид да играем футбол. Това ще е огромно предизвикателство, само че първо имаме мач в Премиър лийг. Трябва да си вземем поуките от тази загуба. Смятам, че Анчелоти мисли, че всичко свърши. Аз съм на същото мнение сега. В идващите седмици преди реванша, нещата може да се трансформират и вторият мач може да е напълно друг. Ще отидем там за победа, това е всичко, което мога да кажа ", добави наставникът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР