Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, нормално беше разочарован след

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, нормално беше разочарован след
Коментари Харесай

Разочарованият Клоп: Нямаме извинение за това, което направихме

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, обикновено беше отчаян след тежката загуба с 0:3 в гостуването на Уулвърхемптън.

Германецът призна, че няма пояснение и опрощение за представянето на неговия тим в първите 15 минути на дуела на „ Молиньо “, където „ алените “ изоставаха с 0:2 след 12 минути игра. Това бе трето следващо проваляне като посетител за мърсисайдци във Висшата лига.

„ Очевидно началото бе извънредно. Получихме два гола, което не може да се случва по този метод. Губехме с 0:2 по лична виновност. Трябва да се пазиме по-добре. Бяхме пасивни. Не мога да го обясня. Нямаме опрощение. След това за към 45 минути изиграхме един в действителност добър мач като посетител, само че без да отбележим гол. Това обобщава всичко “, съобщи Клоп измежду следващия разочароващ мач на Ливърпул.

„ Трябва неотложно да променим това за идващия мач. Евертън завоюва през днешния ден и се намира в добър миг, тъй че би трябвало да се потвърдим. В момента съм доста отчаян и сърдит за първите 15 минути през днешния ден. Не мога да намеря думи. След това имахме благоприятни условия и трябваше да вкараме. Трябваше да стане 1:2 и съм сигурен, че това щеше да промени всичко. Уулвс обаче заслужи трите точки ”, добави още германецът.

За Ливърпул следва мърсисайдско дерби против Евертън на „ Анфийлд “ в идващия кръг.

" No excuse. No excuse for it. " ❌

A dejected Jurgen Klopp reflects on Liverpool's third successive away defeat ⤵️
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР