Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри, че е много

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри, че е много
Коментари Харесай

Разочарованият Клоп: Улеснихме Реал сериозно

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри, че е доста неудовлетворен от играта на тима в мача против Реал Мадрид. "Мърсисайдци " отстъпиха с 1:3 в първия четвъртфинал от Шампионската лига, а детинските неточности в отбрана ядосаха Клоп, който беше много сериозен в оценката си за показаното в Мадрид.

"Ако искаш да играеш на полуфиналите, би трябвало да си го заслужиш. Днес ние не го направихме, изключително през първото полувреме. Единственото позитивно в мача, в случай че изключим гола на непознат терен, е фактът, че има и реванш ", съобщи разочарованият Клоп.

"Просто не играхме задоволително добре, с цел да създадем проблеми на Реал. Дори съществено ги улеснихме. Грешките са част от играта и никой не е застрахован. Ние обаче не заслужавахме по-добър резултат. Голът и играта след почивката въпреки всичко ни дават очаквания. Смяната на Наби Кейта? Няма нищо необичайно. Предприех смяна, тъй като не ми харесваше по какъв начин се развиваше мачът. Чисто тактически ход. Но Кейта не беше единственият, който игра едва. В този миг желаех да направя още няколко смени ", призна германецът.

"След почивката имахме потребност да внесем повече интенизивност в работата с топката. Не можеш да се защитаваш против тим като Реал, когато правиш толкоз доста неверни подавания в рискови зони. Ние им подарявахме топката в обикновени обстановки, а техните бързи футболисти излизаха сами против вратаря. Определено би трябвало да сме доста по-добри в контрола на топката ", изясни Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР