Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп най-после видя отбора си да

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп най-после видя отбора си да
Коментари Харесай

Юрген Клоп се обясни в любов на феновете на Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп най-сетне видя тима си да играе мощно и да печели. След серията от неприятни резултати, " алените " надделяха с 2:0 градския си противник Евертън и изместиха Челси от 9-ото място в Премиър лийг, само че към момента мечтаят за топ 4.

" Атмосферата беше прелестна. Влюбен съм в нашите почитатели, а футболистите им се отплатиха. Получи се същинско дерби. Играхме по този начин, както искахме, а не както Евертън искаше. Бяхме едно цяло, борихме се и вкарахме два гола след прелестни контраатаки ", показа Клоп.
 Ливърпул завоюва дербито с Евертън, Гакпо с дебютен гол
Ливърпул завоюва дербито с Евертън, Гакпо с дебютен гол

" Червените " резервираха късмет за топ 4

" Представянето ни през целия мач беше едно от най-хубавите ни напоследък. Ще сме удовлетворени и на победи в мачове, в които не играем добре, само че доста по-хубаво е да взимаме трите точки справедливо, а през днешния ден заслужихме да спечелим. Това е голямо облекчение. Каквото и да беше поискала публиката от мен, щях да го направя. Освен да си смъква облеклата ", сподели възприятие за комизъм германецът.

" Клубът ни е имал и по-големи проблеми. Искам Ливърпул да покаже по какъв начин се оправя с компликациите. Днес се любувах на всяка една секунда от мача ", сподели още Клоп.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР