Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази мнение, че попадането на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази мнение, че попадането на
Коментари Харесай

Клоп: Класирането за 1/2 финалите е поредното доказателство за прогреса на Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази мнение, че попадането на тима в полуфиналите на Шампионската лига не е някаква случайност, а доказателство за напредъка на неговия тим.

Немският експерт се надява, че класирането за последните стадии на Шампионската лига ще се трансформира в процедура за мърсисайдския тим.

" Това е огромен късмет, само че не подобен, който получаваш един път в живота. Лично аз за повторно ще вземам участие в полуфинал. Ако преминем напред, за повторно ще вземам участие и във край. Не доста хора могат да се похвалят с това. Ако се съмнявах в настроението на момчетата, щях да приказвам за този мач като единствен късмет в живота, само че аз не се колебая в тях.

Постигнахме всичко дружно. Разбираме, че това е просто поредна стъпка напред и ние си го заслужихме. Това е отлично, а в този момент ще пробваме да се възползваме от обстановката. Ще се опитаме да играем най-хубавия си футболист, както го умеем ", разяснява Клоп в навечерието на първия мач против Рома. Той ще се играе довечера от 21:45 часа българско време в Англия. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР