Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе видян да реагира на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе видян да реагира на
Коментари Харесай

Появиха се кадри от реакцията на Юрген Клоп на бруталните скандирания на феновете на Манчестър Юнайтед, които му се подиграваха

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе забелязан да реагира на виковете на почитателите на Манчестър Юнайтед за това, че той се „ напуква “, до момента в който напускаше терена на Олд Трафорд на Неделя.

Отборът на Клоп пропусна шанса да се върне на върха на Висшата лига след единствено тъждество с Юнайтед. Домакините не записаха нито един удар преди полувремето, само че стигнаха откъм гърба и поведоха с 2-1, преди Мохамед Салах да изравни нещата късно.

Това беше последният мач на боса на Ливърпул на Old Трафорд, преди да приключи деветгодишното си съдействие с Червените това лято. Той обаче не съумя да се измъкне с победа и почитателите на Юнайтед го уведомиха за всичко.

Когато Клоп и редица играчи от двете страни напуснаха терена, имаше викания „ той е пука се, той се пропуква, той се пропуква, Юрген се пропуква " от домакинския край. След като в началото наподобява, че пренебрегва виковете, германецът е забелязан да притиска ухото си към тълпата.

Напевът, в звук на рефрена от „ Трите лъв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР