Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс е извадил от групата на

...
Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс е извадил от групата на
Коментари Харесай

Брендън Роджърс извади Фофана от състава на Лестър

Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс е извадил от групата на тима за дуела със Саутхамптън централния защитник Уесли Фофана, твърди „ Скай спортс “. Французинът е трансферна цел на Челси, като досега „ лисиците “ отхвърлиха две предложения на лондончани за него. Самият Фофана желае да премине на „ Стамфорд Бридж “ и е изразил разочарованието си, че клубът желае за него по-висока сума даже от тази, против която Лестър продаде Хари Магуайър на Манчестър Юнайтед през 2019-а. Тогава „ алените дяволи “ заплатиха рекордните за бранител 80 милиона паунда., а в този момент Лестър желае от Челси 85 милиона.

Според „ Скай спортс “ Роджърс е извадил Фофана от състава, защото счита, че той не е в нужното положение на духа, с цел да се показа на равнище в дуела със Саутхамптън. „ Ди Атлетик “ твърди, че самият състезател е изискал да бъде изваден от групата.

Двете предложения, отправени от Челси досега, бяха на стойност надлежно 63 и 70 милиона паунда. 21-годишният французин към този момент е договорил персоналните си условия с лондончани.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР