Мениджърът на Кубрат Пулев в САЩ - легендата Боб Аръм,

...
Мениджърът на Кубрат Пулев в САЩ - легендата Боб Аръм,
Коментари Харесай

Мениджърът на Кобрата: Пулев ще играе не по-късно от май срещу Руис или Джошуа

Мениджърът на Кубрат Пулев в Съединени американски щати - легендата Боб Аръм, е безапелационен, че българинът ще се изправи против спечелилия от мача на международния първенец Анди Руис с Антъни Джошуа. Битката сред двамата ще се организира на 7 декември в Абу Даби, а двамата към този момент позираха за пръв път в емирството. 

Според 87-годишния Аръм, който е член на Залата на славата на бокса, от IBF ще изпълнят задължението си и Кобрата ще мери сили за пояса най-късно до месец май 2020-а. 
" Ако Антъни Джошуа загуби против Анди Руис, което чакам да стане, кой ще подрежда отново съперниците на мексиканеца? Той държи купите и е длъжен да се бие с един от моите боксьори, който чака търпеливо, само че не и постоянно - Пулев. Дадоха особено позволение на Руис за реванша с Джошуа, само че идната отбрана би трябвало да бъде не по-късно от месец май против Пулев ", отсече Аръм.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР