Мениджърът на Кубрат Пулев, Ивайло Гоцев, разкри подробности относно дългоочакваната

...
Мениджърът на Кубрат Пулев, Ивайло Гоцев, разкри подробности относно дългоочакваната
Коментари Харесай

Ивайло Гоцев разкри подробности за мегасблъсъка Джошуа – Пулев

Мениджърът на Кубрат Пулев, Ивайло Гоцев, разкри детайлности по отношение на дълго чаканата боксова среща, в която Кубрат Пулев ще нападна международната купа на IBF в тежка категория, която сега принадлежи на Антъни Джошуа.

Двете страни публично се схванаха и подписаха контракт за дуела , който ще се организира на 20 юни на новото украшение на Тотнъм - "Тотнъм Хотспър Стейдиъм ".

"Това е наслада за всички нас. Най-накрая подписахме контракта. 20-и юни е датата, Лондон е дестинацията ", стартира Гоцев.

"В най-силната среща на Кубрат в неговата кариера чакаме да победи. Това е задачата на живота му. За това се е подготвял десетки години. Това е била и задачата на татко му - да сътвори международен първенец в тежка категория. Това е и неговата опция да го реализира. "

"Предстоят ни доста тежки подготовки. След като завършиха договарянията, в този момент остават сериозните подготовки, от които зависи всичко. Така че идващите 3 месеца и половина нещата в залата ще покажат резултат на 20-и юни. "

Гоцев даде уточнения на може би най-важния въпрос за почитателите - с колко билети разполага българският щаб и каква ще бъде тяхната цена.

"По договор са обезпечени 15 хиляди билета за българите. Тези билети ще бъдат в наши ръце, те ще бъдат препоръчани на българската аудитория. На конференцията ще обявим по какъв начин ще се случи това, всичко ще бъде ясно. Почваме с конференция в Лондон, след това Ню Йорк и приключваме в Лос Анджелис ", съобщи Гоцев.

"Билетите ще бъдат на преференциална цена - почват от рода на под 100 евро и стигат до самия кръг, за който може да си го разреши. Има цени за всеки. Целта беше тези билети да бъдат възможни. В Лондон има голяма българска общественост, тъй че ние имаме вяра, че ще има най-малко 20 хиляди българи на стадиона. "

Преговорите сред двата щаба траяха към 3 месеца, което накара много от почитателите да се усъмнят в провеждането на дуел от сходен диаметър, само че Гоцев призна, че уреждането на даже най-малките детайлности са наложили забавянето.

"Преговорите бяха тежки, тъй като отстохме много наши условия. Не отидохме просто като група туристи, които желаят да навестят къщата на Джошуа. Ние отиваме там да победим. Така че тези договаряния бяха непосредствено свързани с тези условия. Едно от най-важните неща беше реферът да бъде безпристрастен. Важно е той да се държи вярно и да даде късмет на двамата боксьори да се боксират. "

"Между съдийте ще има един българин, един британец и един безпристрастен. Тези тънкости по договора лишиха време. "

"Сега всичко е зад тила ни. Предстои ни тежка и значима подготовка в идващите месеци, тъй че очаквайте Кубрат Пулев в цялостна форма и с вашата поддръжка. Очаквайте мощно показване и нов първенец от България ", приключи Гоцев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР