Мениджърът на Жозе Моуриньо коментира отношенията си с колегата си

...
Мениджърът на Жозе Моуриньо коментира отношенията си с колегата си
Коментари Харесай

Моуриньо за Клоп: Не ми е приятел, но нямам проблем с него

Мениджърът на Жозе Моуриньо разяснява връзките си с сътрудника си от. Португалският експерт съобщи, че не е другар с германеца, само че и няма проблем с него. Тази вечер " шпорите " от Лондон одобряват на своя стадион британския първенец в завладяващ конфликт от 20-ия кръг на Премиър Лийг.



" Не съм другар с Юрген тъй като, в никакъв случай не съм прекарвал време с него. Когато познаваш един човек, можеш да кажеш: " Харесвам го, той ми е другар " или " Не го одобрявам, не ми е другар ". Отношенията ми с Юрген се свеждат до 5 минути преди мача и 5 минути след мача. Това, което мога да кажа за Юрген, е, че той е сътрудник, който почитам и с който нямам никакъв проблем. И имам вяра, че за него нещата стоят по същия метод. Никакви проблеми ", показа, представен от Goal.com, 58-годишният Моуриньо.

Тотнъм заема шесто място в класирането към днешна дата, само че при победа през днешния ден ще се изкачи на четвърто и ще бъде с мач по-малко. Ливърпул е пети, с точка повече, само че и мач повече от " шпорите " все още.

През декември Моуриньо се заяде с Клоп след успеха на мърсисайдци над лондончани с 2:1 на " " след решителен гол в самия завършек на. Тогава той съобщи, че наставникът на, а не Клоп е трябвало да завоюва премията " Треньор на годината " на ФИФА. Освен това тогава португалецът сподели оше, че по-добрият тим е изгубил въпросния конфликт.

Премиър лийг 20 кръг, четвъртък 28 януари  Тотнъм 22:00предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР