Мениджърът на изрази оптимизъм, че нападателят ще може да вземе

...
Мениджърът на изрази оптимизъм, че нападателят ще може да вземе
Коментари Харесай

Солскяер: Рашфорд сам ще реши дали ще играе

Мениджърът на изрази оптимизъм, че нападателят ще може да вземе присъединяване в идния турнирен мач с в събота от 22:00 българско време. Рашфорд пропусна срещите на националния тим на Англия през миналата седмица поради контузия в рамото, само че по всичко проличава ще бъде подготвен за конфликта с " дроздовете ".

" Маркъс тренира във фитнеса и мина лекуване. Днес той тренира със съотборниците си и се надявам, че ще каже, че е подготвен за мача. Решението за присъединяване в него ще вземе самичък. Мисля, че е подготвен ", разяснява Солскяер.

Норвежкият експерт чака присъединяване в дуела да вземе и бранителят. За бразилеца това ще бъде дебют във Висшата лига, откакто през последните седмици той бе инфектиран с ковид. " Всички резултати след завръщането на играчите от националните им тимове са негативни за COVID-19, което е добре. Алекс Телес пътува до Бразилия, само че резултатите от неговите проби сътвориха неизясненост. От няколко дни той още веднъж е тук, тренира и ще може да играе ", добави Солскяер.

Връщането на Телес ще бъде от помощ за Солскяер, защото другият умел ляв краен защитник в отбора е с контузия и пропуща срещата. Аут за дуела са и други двама трайно контузени - халфът и бранителят. и Маркос Рохо към този момент упражняват с първия тим, само че надали ще се рискува с стартирането им в игра.

Солскяер добави, че лекарският отбор продължава да след положението на централния защитник, който има болежка в гърба. Нападателят пък е преодолял заболяване и се връща в състава. " Мейсън е доста по-здрав. Той не бе в положение да тренира осем или девет дни, което е доста огромен интервал от време за нас. Тази седмица той тренира доста крепко във фитнеса и на игрището. Той ще играе още веднъж напълно скоро ", приключи мениджърът на " алените дяволи ".
Премиър лийг 9 кръг, събота 21 ноември  Манчестър Юнайтед 22:00предстои  Уест Бромич Албиън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР