Мениджърът на Евертън Шон Дайш омаловажи кавгата със защитника Нейтън

...
Мениджърът на Евертън Шон Дайш омаловажи кавгата със защитника Нейтън
Коментари Харесай

Шон Дайш наруши мълчанието относно „кавгата“ със звездата на Евертън пред съотборници

Мениджърът на Евертън Шон Дайш омаловажи кавгата със бранителя Нейтън Патерсън, откакто се твърди, че го е блъснал пестник пред съотборниците му.

Докато беше на подготвителния лагер на Евертън при топло време в Португалия преди интернационалната пауза, беше обявено, че Дайш закачливо е блъснал пестник на Патерсън по време на хранене в курорта Куинта до Лаго в Алгарве. Но 22-годишният краен бранител и някои други играчи не останаха впечатлени, което накара капитана на Toffees Джеймс Тарковски да се намеси и да охлади напрежението.

Съобщено е, че двамата са напуснали масата за къс интервал от време преди да се върнат да довършат храната си с останалата част от тима. Предполага се, че 52-годишният Дайш се е извинил на някогашния евентуален състезател на Рейнджърс Патерсън и в този момент се е обърнал към обстановката обществено. „ Старият любимец – в никакъв случай не позволявайте на истината да пречи на положителната история “, сподели шефът на Евертън преди съботното пътешестване до Борнемут. „ Няма нищо в това, наисти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР