Мениджърът на Евертън Сам Алардайс заяви, че неговите футболисти трябва

...
Мениджърът на Евертън Сам Алардайс заяви, че неговите футболисти трябва
Коментари Харесай

Алардайс реалист преди Ливърпул: Няма да имаме много шансове

Мениджърът на Евертън Сам Алардайс съобщи, че неговите футболисти би трябвало да бъдат съвършени в дребното благоприятни условия, които ще имат с топката, в случай че желаят да победят Ливърпул в неделното Мърсисайдско дерби на Висшата лига. Алардайс, който пое мениджърския пост на Гудисън Парк предходната седмица, ще се опита да въодушеви Евертън за първа победа на Анфийлд от 1999-а година насам.
" Аз не мисля, че ще имаме прекомерно доста благоприятни условия за гол. Ние би трябвало да се насочим към едно показване, което ще бъде тактически вярно и да блокираме тези зони на Ливърпул, които могат да сработят за тях. А когато владеем топката, би трябвало да бъдем необикновено ефикасни ", сподели още Алардайс.
" Ние сме наясно, че няма да владеем топката доста и дълго. Така че, в случай че имаме един късмет, би трябвало да го вкараме ", съобщи още експертът, който пое Карамелите от Роналд Куман. Ливърпул се намира в прелестна форма от девет следващи мача без проваляне, а атакуващите им играчи като Мохамед Салах, Фелипе Коутиньо, Садио Мане, Роберто Фирмино очевидно са гладни за голове след 7:0 над Спартак (Москва) в Шампионската лига. А Алардайс е наясно какъв брой мъчно ще бъде да бъдат спрени всички те.
" Няма по какъв начин да кажеш, че в случай че блокираш двама играчи, си спрял Ливърпул. Те имат най-малко четири или пет сега, които са с идентични качества и форма ", съобщи още Алардайс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР