Мениджърът на Евертън - Марко Силва, заяви, че видео асистент

...
Мениджърът на Евертън - Марко Силва, заяви, че видео асистент
Коментари Харесай

Марко Силва иска ВАР във всеки мач

Мениджърът на Евертън - Марко Силва, съобщи, че видео помощник съдията (ВАР) би трябвало да бъде употребен във всички мачове от шампионата за Купата на Футболната асоциация в Англия.

Късно нощес тимът от Ливърпул на два пъти поведе след голове на Ричарлисън в мача си против втородивизонния Милуол, само че в последна сметка загуби гостуването си в Източен Лондон с 2:3 след попадение на Мъри Уолъс в добавеното време. Мениджърът на Евертън има искания, че второто попадение за Милуол е вкарано след игра с ръка.

Marco Silva blamed one key factor on Everton's shock FA Cup exit at Millwall on Saturday night.https://t.co/0gty74utIZ pic.twitter.com/ymddIHmWCU
— TEAMtalk (@TEAMtalk) January 27, 2019
" Ако би трябвало да бъдем почтени към всички клубове, системата би трябвало да се употребява във всеки един дуел. Иначе няма смисъл. Как ще се приберем вкъщи с такова огромно отчаяние? Не съм тук да се окайвам от съдиите, само че грешките са факт. Тази система би трябвало да бъде на всички игрища. Играта с ръка беше повече от очевидна. Футболистите я видяха и по-късно разговаряха с асистента по този въпрос ", съобщи Силва.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР