Мениджърът на е на мнение, че Висшата лига трябва да

...
Мениджърът на е на мнение, че Висшата лига трябва да
Коментари Харесай

Клоп призова сезонът във Висшата лига да не спира

Мениджърът на е на мнение, че Висшата лига би трябвало да направи всичко допустимо, с цел да избегне наложително прекъсване на шампионата поради увеличаващите се случаи на ковид в другите тимове. По-рано тази седмица мениджърът на Сам Алардайс прикани за пауза, откакто мачовете на с и на с бяха анулирани поради COVID-19.

" Напълно разбираемо е хората да имат терзания, само че ние вършим всичко допустимо за сигурността на момчетата. Мисля, че шампионата може да продължи. Феновете желаят да гледат мачове, по тази причина ние сме отделени от останалата част от обществото, с цел да можем да упражняваме и играем. Не съм експерт, само че ще уважа всяко решение, което бъде взето през идващите няколко седмици ", сподели Клоп на днешната си пресконфренция.

" I am no doctor but I think we should try our best to keep the competition going, I think it works well. "
— Sky Sports News (@SkySportsNews)
Германецът добави, че е благополучен, че 2020 година е завършила, макар че тя донесе на Ливърпул първа купа от 30 години насам. " Това, което се случи през 2020 година, бе нещо ново, с което към момента се оправяме. Предстоят ни още провокации за превъзмогване. Доволен съм, че 2020 година свърши. Не считам, че ще си припомням с положително за тази година, с изключение на с обстоятелството, че станахме първенци ", показа още мениджърът на Ливърпул.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР