Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че поражението от Уест

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че поражението от Уест
Коментари Харесай

Тухел: Загубата ще ни подейства отрезвително

Мениджърът на Челси Томас Тухел съобщи, че провалянето от Уест Бромич Албиън с 2:5 „ ще подейства отрезвително “ на него и играчите му.

„ Сините “ останаха с 10 души, когато Тиаго Силва бе изпъден за втори жълт картон, и позволиха цялостен поврат преди почивката след два гола в добавеното време. Нещата се утежниха за отбора след паузата, когато тимът инкасира нови три попадения през втората част от състав, който е на седем точки от избавителния бряг и се намира на 19-а позиция в таблицата. Но Тухел призна, че има какво да научи от тежката загуба.

„ След аления картон не успяхме да се оправим със обстановката, не успяхме да се приспособяваме. Допуснахме два доста леки гола преди почивката, само че даже през второто полувреме, това, което можеше да се утежни, се утежни. Трябва да приемем това тежко проваляне през днешния ден, тъй че може би ще ни подейства отрезвително, както на играчите, по този начин и на мен. Загубихме прекалено много топки, даже преди головете. Но след аления картон беше невероятно да се пригодим. Не може да стане по-зле, само че не е типично за нас. Ще реагираме уместно. Това е спорт и такива неща са изцяло нужни. Ще проучваме случилото се, ще се възстановим и ще продължим напред “, сподели немският експерт.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР