Мениджърът на Челси Томас Тухел каза, че съчувства на Пиер-Емерик

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел каза, че съчувства на Пиер-Емерик
Коментари Харесай

Тухел съчувства на Обамеянг за загубената капитанска лента

Мениджърът на Челси Томас Тухел сподели, че съчувства на Пиер-Емерик Обамеянг, откакто нападателят загуби капитанската лента в Арсенал. Германецът добави, че ще се свърже с някогашния си състезател, когато му пристигна времето.

32-годишният Обамеянг беше лишен от капитанската лента поради дисциплинарни проблеми, а мениджърът на „ топчиите “ - Микел Артета сподели, че няма да бъде обсъждан като избор в офанзива против Уест Хям по-късно през днешния ден.

Тухел беше треньор на Обамеянг два сезона в Борусия Дортмунд - най-силният интервал в кариерата на нападателя на Габон, когато той означи 79 гола.

"Ще се свържа с него в някакъв миг, само че не желая да го трежова. Мисля, че той беше доста значим състезател за мен, имахме доста близки връзки ", сподели немският управител преди домакинския мач за „ сините “ в четвъртък против Евертън.

"Когато се срещнем, постоянно е доста хубаво, мога да кажа единствено най-хубавите неща за него като състезател и човек. Съжалявам за това, че има проблеми. Това не е мястото, където би трябвало да бъде със своето качество и с позитивния темперамент, който има. Но аз не съм забъркан в това, което се случва в неговия клуб в този момент. Искам също да покажа уважението си и да не се забърквам и да осъждам кое е вярно и кое неверно ", разяснява Тухел.

След мощен старт на сезона, Челси се показва нерешително през последните седмици, губейки първото място в класирането. Отборът от „ Стамфорд Бридж “ е трети и няма чиста мрежа в последните си пет мача във всички шампионати.

"Това ни демонстрира, че сме били капризни. Показва, че е мъчно, дава ни този урок. Може би очаквате прекомерно доста мачове без позволен гол от нас. В последните три мача допуснахме осем гола и това е по-притеснително, в сравнение с да имаме чиста мрежа. За да имаме чисти мрежи в шампионатите, в които играем, се нуждаем от шанс, извънреден вратар, избран подтик ", добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР