Мениджърът на Челси Томас Тухел е готов да направи мащабна

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел е готов да направи мащабна
Коментари Харесай

Тухел ще прави чистка в Челси

Мениджърът на Челси Томас Тухел е подготвен да направи огромна чистка от играчи, които съгласно него не са в положение да оказват помощ на Челси да се пребори за купата във Висшата лига.

47-годишният треньор сега разполага с цели 42 играчи в първия си тим на " Стамфорд Бридж " - численост, която би трябвало да бъде понижена доста. За мачовете от шампионата всеки тим може да записва най-много 25 футболисти.

Рос Баркли, Мичи Батшуай и Дани Дринкуотър са първи в листата за напускащи. Бившият състезател на Евертън даже не беше измежду 21-те играчи, които Челси употребява в последния си другарски мач против Тотнъм.
Мениджърът на " сините " призна за проблемите си със селекцията.

" След мача с Арсенал записахме всички имена на лист, защото в понеделник се върна последната група играчи от Англия, Италия и Бразилия. Записахме имената и имахме 42 играчи - това в действителност e доста ", сподели Тухел.

" Така че от този миг нататък трябваше да вземем някои решения, с цел да осигурим качествено и интелигентно образование за трите групи, които принадлежат към нас. И в това време да избираме играчи, които желаеме да опознаем по-добре ", добави германецът.

" Рос имаше късмет да играе едно полувреме против Арсенал, както и Дани Дринкуотър. Останахме с усещането, че Рубен Лофтъс-Чийк заслужава да бъде на терена, а на Бакайоко искахме да дадем късмет да играе за първи път при нас. Може би е незаслужено да ги съдим, тъй като не ги познаваме добре, само че най-малко всички имат късмет да се потвърдят в игра ", заключи Тухел.

Друг от проблемите на тима е, че някои от нежеланите играчи наближават последните години от договорите си и ще би трябвало да намерят купувачи, в случай че не желаят да ги изгубят при свободни прехвърляния.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР