Мениджърът на Челси - Томас Тухел, бе изключително разочарован от

...
Мениджърът на Челси - Томас Тухел, бе изключително разочарован от
Коментари Харесай

Тухел се сопна след загубата от Реал: Очаквате да се смея ли?

Мениджърът на Челси - Томас Тухел, бе извънредно отчаян от представянето на своя отбор в четвъртфиналната среща от Шампионска лига. и усложниха задачата си за идния реванш след седмица.

"Беше едно от най-лошите ни първи полувремена, които съм виждал. Не може да играеш по този начин в сходни мачове. Не правехме това, което би трябвало, и бяхме доста надалеч от стандартите ни ", призна Тухел.

"Нищо не беше наред. Кога подаваме, по какъв начин подаваме, къде нападаме, по какъв начин играем с топката... Динамиката, предизвикването, желанието за игра - първото полувреме беше ужасяващо, само че няма какво да се оплакваме. "

"Винаги можеш да се върнеш в мача, да изравниш, да спечелиш даже, само че в случай че самичък убиеш играта си, става по-трудно. Все отново имахме доста шансове през втората част да създадем 2:3, само че не и довечера. "

"Какво очаквате? Да заставам тук и да се усмихвам? Не, не би трябвало да вървим в Мадрид. Трябва да отидем в Саутхемптън. Мисля, че е доста значимо да следим събитията. Ще се убедя, че всеки е наясно с това, тъй като в случай че играем по този начин, ще загубим и против Саутхемптън ", приключи яростно експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР