Мениджърът на Челси - Маурисио Почетино, коментира победата с 4:1

...
Мениджърът на Челси - Маурисио Почетино, коментира победата с 4:1
Коментари Харесай

Почетино: Челси заслужава по-високо място във временното класиране

Мениджърът на Челси - Маурисио Почетино, разяснява успеха с 4:1 против Тотнъм в лондонското дерби от 11-ия кръг на Висшата лига. Аржентинският експерт е безапелационен, че триумфът е бил подобаващ. Според него " сините " играят добре и заслужават по-предно място в класирането.

" Заслужихме си успеха. Форсирахме доста неточности от тях, макар че те играха по-добре през първите 15 минути. След това овладяхме мача, заиграхме надалеч по-добре и те започнаха да бъркат. Мисля си, че в края на деня резултатът е обективен ", разяснява Почетино на конференцията след края на мача.

" Представянето ни беше положително, поради това, че двата тима влязоха в мача в друга серия от резултати. Те бяха дълго време водачи в класирането, печелеха, играеха добре и бяха изцяло уверени. Ние гостувахме на водача и изиграхме мача по допустимо най-хубавия метод. Това ни дава самочувствие, че сме доста добър тим. Нямам какво повече да кажа ", добави наставникът на Челси.

" Искахме успеха и я взехме с 4:1. Тепърва ще проучваме играта ни в елементи, само че сега се радваме на трите точки. Играем добре от началото на сезона и заслужаваме да бъдем по-напред в класирането ", сподели още той.
 Челси победи Тотнъм с 4:1 в мач от Висшата лига
Луд мач! Челси надделя 9 от Тотнъм и нанесе първа загуба на " шпорите "

Ето детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР