Мениджърът на Челси - Греъм Потър, е провел кризисна среща“

...
Мениджърът на Челси - Греъм Потър, е провел кризисна среща“
Коментари Харесай

Потър е провел кризисна среща с лидерите на Челси

Мениджърът на Челси - Греъм Потър, е провел „ спешна среща “ с четирима от водачите на тима, на която са разискали по какъв начин клубът може да премине през тежкия интервал. „ Сините “ сега са десети във Висшата лига, на 10 точки от четвъртото място. Лондончани имат и едвам две победи в последните си 10 дуела.

Сега Daily Mail оповестява, че Потър се е срещнал с Тиаго Силва, Сесар Аспиликуета, Матео Ковачич и Жоржиньо на подготвителната база в Кобъм преди дербито на западен Лондон против Фулъм в четвъртък.

Мениджърът на „ сините “ има вяра, че това е бил позитивен диалог, при който играчите са били почтени, когато са обсъждали терзанията си.

„ Вчера (б.р. - във вторник) приказвах доста дълго с Тиаго, Азпи, Жоржи и Кова. Проведохме в действителност добър диалог. Те още веднъж демонстрираха качествата си на водачи. Те бяха почтени, показаха искрено терзанията си, само че и своя позитивизъм и отговорност. Мисля, че сме на място, където можем да продължим напред “, разкри Потър.

Мениджърът съобщи, че е приказвал със притежателите на Челси тази седмица.

„ Водя постоянен разговор със притежателите и те в действителност ме поддържат, фантастично е. Чуваме се постоянно, два или три пъти седмично и те в действителност ни поддържат “, добави още Потър.

Graham Potter holds crisis meeting with four of Chelsea's experienced stars |
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР