Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че отборът му най-накрая

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че отборът му най-накрая
Коментари Харесай

Лампард е доволен от защитата на Челси след победата срещу Бърнли

Мениджърът на Челси Франк Лампард съобщи, че тимът му най-сетне е намерил верния баланс сред офанзива и отбрана, откакто победи Бърнли с 3:0 във Висшата лига през вчерашния ден.

Лондончани не са позволили гол в последните си четири мача във всички шампионати.

Лампард съобщи, че опитният бранител Тиаго Силва и вратарят Едуар Менди, които се причислиха към клуба преди началото на сезона, са добавили сигурност в отбраната.
" Със сигурност трябваше баланс и ние работихме за това. Това е част от процеса, когато привличаме нови играчи. Когато не допускате попадение и отбелязвате голове, вървите в вярната посока. Чистите мрежи са превъзходен знак за непоклатимост в тима. Тиаго Силва и Едуар Менди главно помогнаха за това, само че и манталитетът на тима ", разяснява Лампард.
Американският нападател Кристиан Пулишич се контузи по време на загрявката и пропусна мача.

" Той има дребна травма в подбедрицата, тъй че трябваше да го извадим от състава. Не можеше да играе, откакто усети болежка, тъй че ще би трябвало да го прегледаме. Той е в форма, изигра положителни три мача и в този момент е отчаян от контузията ", добави Лампард.
Победата изкачи Челси на четвърто място в класирането с 12 точки от седем мача. Премиър лийг 7 кръг, събота 31 октомври  Бърнли 0:3краен резулат  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР