Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви, че Алваро Мората е

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви, че Алваро Мората е
Коментари Харесай

Конте: Мората е мил и може да се ожени за дъщеря ми

Мениджърът на Челси Антонио Конте съобщи, че Алваро Мората е благ и може да се ожени за щерка му. Италианецът сподели, че всеки татко би се радвал, в случай че щерка му докара у дома сходен юноша.

„ Не се интересувам от това да приказвам за предишното. Миналото не е значимо. За всеки един състезател предишното стои в ъгъла. Ако си се справял добре в предишното, хубаво “, разяснява Конте по отношение на Диего Коста.

„ Аз мога да работя с Алваро Мората през идващите 10 години. Аз го одобрявам, тъй като той е приключен футболист, само че също така продължава да се развива и има още доста да покаже. Той се усъвършенства във всяко едно отношение – тактически, физически и механически. Неговото показване постоянно е фантастично. Отпечатакът му върху тима също е необикновен “, добави мениджърът на Челси.

„ Той е доста благ и вежлив футболист. Аз одобрявам това. Харесвам, че той е добър изпълнител. Той усеща гола във всеки един миг. Той е доста добър и има страховит нюх по отношение на най-хубава позиция в наказателното поле, където може да получи топката. Той схваща къде би трябвало да получи топката, къде тя би трябвало да отиде. “

Мората: Кариерата ми се нуждае от детонация, Челси е мястото

„ Той е доста положително момче. Всеки татко ще е удовлетворен, в случай че щерка му докара подобен благ човек у дома. Много положително и благо момче. Всеки татко ще е удовлетворен, в случай че щерка му има връзка с такова момче. “

Мората: Дайте ми време

„ Мисля, че за Алваро това е точната обстановка, с цел да бъде той нападател в необикновен тим. Не би трябвало да забравяме опита, който той натрупа в Ювентус и Реал Мадрид. Той играеше, само че не във всяка среща, не постоянно. Сега той е на годините, на които към този момент може да понесе отговорността. Той е доста добър и приключен футболист. Технически мощен, добър водач. Мората е на 24 години, което значи, че имаме опцията да работим с него през идващите 10 години “, сподели още Антонио Конте.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР