Мениджърът на Челси Антонио Конте остана изключително ядосан от програмата

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте остана изключително ядосан от програмата
Коментари Харесай

Конте бесен относно програмата на Висшата лига

Мениджърът на Челси Антонио Конте остана извънредно сърдит от програмата на Висшата лига, защото мачът против Манчестър Сити от седмия кръг на британското състезание е плануван за събота.

Конте подлага на критика ФА, че лондончани имат един единствен ден за подготовка за дербито против водения от Хосеп Гуардиола тим на „ Стамфорд Бридж “.

„ Имаме единствено един ден за подготовка. Това не е обикновено. Не забравайте, че Манчестър Сити игра във вторник и то като хазаин “, разяснява Конте.

„ Не е вярно да ни оставят единствено един ден за подготовка за мач от сходни равнище. Аз бях извънредно сюрпризиран, когато разбрах, че би трябвало да играем в събота, а не в неделя. Не мога да схвана за какво “, добави италианецът.

Челси и Конте имат своя Батсман

„ Още повече, че по-късно следва пауза в шампионата поради националните тимове. Много ми е мъчно да схвана за какво мачът е плануван за събота “, продължи мениджърът на Челси.

„ Може би ще изчакам до час, два преди мача, с цел да дефинира състава. Срещу Атлетико играчите се изразходваха доста физически и душевен. Искам да беседвам с всеки един от футболистите ми преди да взема най-хубавото решение. Трябва да запазим централизация на доста високо равнище “, сподели още Антонио Конте.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР