Мениджърът на Челси – Греъм Потър, не скри вълнението си

...
Мениджърът на Челси – Греъм Потър, не скри вълнението си
Коментари Харесай

Греъм Потър: Не знам как се чувствам, има много емоции

Мениджърът на Челси – Греъм Потър, не скри вълнението си след отстраняването на Борусия Дортмунд от Шампионска лига. „ Сините ” се постановиха с 2:0, което бе задоволително за продължаването на тима към четвъртфиналите в шампионата.

„ Не знам по какъв начин се усещам, в случай че би трябвало да бъда почтен. Има доста страсти в тялото ми. Както можете да си визиите, в края имаше напрежение, само че мисля, че момчетата бяха фантастични. Играха доста добре, сътвориха положителни положения и съм удовлетворен поради тях, че завоюваха. Страхотно е за всички тук ”, разяснява Потър

„ Беше значимо да ги сложим напрегнат, да не им разрешаваме да провеждат офанзиви. Искахме да накараме публиката да ни поддържа. Искахме да печелим единоборствата, да си връщаме бързо топката и да ги нападаме, когато са неорганизирани. Това не се прави елементарно, тъй като те са топ тим. Чувството в съблекалнята е фантастично. Всички са удовлетворени. Минаваме през сложен интервал и е явно, че този шампионат значи доста за нас. Искахме да продължим и да се класираме измежду последните осем и го направихме. Сега ни предстоят няколко положителни седмици ”, сподели още експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР