Мениджърът на Арсенал Унай Емери сподели, че шансовете на артилеристите

...
Мениджърът на Арсенал Унай Емери сподели, че шансовете на артилеристите
Коментари Харесай

Мениджърът на Арсенал се страхува от реванша във Валенсия

Мениджърът на Арсенал Унай Емери показа, че възможностите на " артилеристите " и Валенсия за край в Лига Европа остават равни, макар успеха на лондончани с 3:1 в първия мач нощес.
 Английският край в Лига Европа наподобява все по-вероятен
" Топчиите " стигнаха до поврат, с помощта на страховит тандема в нахлуване на Александър Лаказет и Пиер-Емерик Обамеянг. Двата гола задатък обаче, не успокояват Емери.

" Все още възможностите са 50 на 50 и моите проекти за реванша са да бъдем сложни за превъзмогване. Може и да е друго, само че в действителност считам, че опциите и пред двата тима остават равни.

Можем да бъдем горди от почитателите и от играчите. Не е елементарно да направиш поврат против сходен съперник и даже бих споделил, че не е обикновено да успееш. Именно по тази причина се гордея от работата и напъните, които положихме, само че на реванша ще е мъчно.

Мачът не стартира както чакахме. Те бяха трансформирали системата си, защото нормално играят 4-4-2, което ни затрудни и първоначално имахме огромни проблеми, само че по-късно обстановката се промени и като цяло се получи един доста добър дуел ", сподели Емери.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР