Мениджърът на Арсенал Микел Артета търси съвет от бившия треньор

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета търси съвет от бившия треньор
Коментари Харесай

Артета се е допитал до Венгер как Арсенал да спечели Висшата лига

Мениджърът на Арсенал Микел Артета търси съвет от някогашния треньор Арсен Венгер, защото клубът има за цел да постави завършек на 20-годишното си очакване за купата във Висшата лига този сезон, сподели испанецът преди неделното пътешестване до Тотнъм Хотспър.

Победа над техните противници от северен Лондон може да подтиква очакванията на " артилеристите " да вдигнат купата. Футболистите на Артета водят в класирането с една точка пред Манчестър Сити, който се изправя против Нотингам Форест по-късно в неделя, само че е и с мач по-малко.

По време на 22-годишния си мандат Венгер изведе Арсенал до три трофеи в лигата, през 1997-98, 2001-02 и забележителния сезон на " непобедимите " през 2003-04.

Арсенал остана без проваляне през цялата акция в лигата 2003-04 и завоюва купата с тъждество 2:2 в дербито на северен Лондон на стадиона на Спърс " Уайт Харт Лейн ".

" Разговарях с Венгер няколко пъти. Имаше избрани тематики, които обсъждахме за това по какъв начин са спечелили купата и представянето в по-късните стадии от акцията.

Венгер говореше за това, когато бях състезател. За това време от сезона, в края, става дума за намиране на метод да спечелиш мача.
 Kапитанът на Тотнъм с апел към съотборниците си: Трябва да сме подготвени за Арсенал!
Kапитанът на Тотнъм с апел към съотборниците си: Трябва да сме подготвени за Арсенал!

Ето детайлности

Можеш да го направиш по разнообразни разновидности, когато гледаш по какъв начин те са завоюва купите. И по какъв начин печелеха избрани мачове с доста, доста близки разлики. Той постоянно говореше за това, за фините разлики и какво ще се промени в тази ситуация, с цел да се получат нещата ", съобщи Артета на конференция.

Петият Тотнъм, който не е имал мач от две седмици, се стреми към четвърто място във Висшата лига. След Спърс, " топчиите " играят против Борнемут, Манчестър Юнайтед и Евертън до края на шампионата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР