Мениджърът на Арсенал Микел Артета обяви, че Габриел Жезус напредва

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета обяви, че Габриел Жезус напредва
Коментари Харесай

Артета: Все още сме далеч от това да определим дата за завръщането на Жеус

Мениджърът на Арсенал Микел Артета разгласи, че Габриел Жезус напредва с процеса по своето възобновяване, само че към момента е надалеч от това да бъде избрана дата за неговото завръщане. Бразилецът се контузи по време на Мондиал 2022, само че това не се отрази на резултатите на лондончани, които към момента са на върха във краткотрайното класиране на Премиър лийг с пет точки преднина пред Манчестър Сити и мач по-малко от първенците.

„ Габи се оправя доста добре. Вече прави някои неща на подготвителното игрище, само че още е в ранен стадий. Той продължава да работи всеки ден. Трябва обаче да съблюдаваме някои периоди и процеси. Дали има избрана дата за завръщането му? Все още е прекомерно надалеч от това. Трябва първо да забележим по какъв начин ще реагира, когато стартираме да натоварваме коляното му. Смит Роу е близо, само че не и за този уикенд.

Няма да върша никакви мнения по тематиката за Манчестър Сити. Концентриран съм върху утрешния мач с Брентфорд. Подготовката ни е ориентирана единствено към този мач. Трябва да влезем в него с вярната настройка, тъй като би трябвало да се представим в действителност добре, с цел да успеем да ги победим.

Във футбола се случва и да загубиш мачове. Загубата от Сити бе доста по-различна от тази от Евертън. Реакцията на тима през тази седмица бе страхотна. Седнахме и обсъдихме мача и това, което се случи. Винаги имаш опция да покажеш реакция и да отговориш ", съобщи Артета по време на днешната си конференция. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР