Мениджърът на Арсенал Микел Артета настоява клубът да привлече халфа

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета настоява клубът да привлече халфа
Коментари Харесай

Артета настоява за привличането на халф на Реал Сосиедад

Мениджърът на Арсенал Микел Артета упорства клубът да притегли халфа на Реал Сосиедад Мартин Субименди. " Артилеристите " се укрепиха с Жоржиньо от Челси през зимния трансферен прозорец, само че все пак наставникът счита, че отборът има потребност от най-малко още един състезател, с цел да усили конкуренцията в средата на терена и е насочил взор точно към Субименди, написа " Спорт ".

24-годишният испанец е младеж на Реал Сосиедад, като последователно се наложи в първия тим и към този момент има 124 мача, 4 гола и 5 асистенции. Той се показва мощно и от началото на този сезон и е съществена фигура в халфовата линия на баския клуб.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
В Арсенал в началото желаеха да вземат Мойсес Кайседо от Брайтън, само че бяха отказани от високата цена на еквадореца. Подобна е обстановката и с Деклан Райс, който също е мечтан от Артета, само че и той е прекомерно безценен за " артилеристите ". Именно поради това от клуба ще пренасочат напъните си към Субименди, който би трябвало да излезе малко по-евтино. В момента цената му на пазара е към 40 милиона евро, само че Реал Сосиедад по-скоро ще упорства да бъде платена откупната му уговорка, която е на стойност 60 милиона евро.

Друг проблем пред привличането на Субименди може да се окаже фактът, че той е мечтан и от Барселона. Чави Ернандес вижда в негово лице съвършен заместител на Серхио Бускетс и от " Камп Ноу " също ще наддават за него, в случай че ветеранът реши да си тръгне през лятото.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР