Мениджърът на Арсенал Микел Артета говори на пресконференция преди гостуването

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета говори на пресконференция преди гостуването
Коментари Харесай

Артета: В перфектна среда сме

Мениджърът на Арсенал Микел Артета приказва на конференция преди гостуването на Севиля от третия кръг в груповата фаза на Шампионска лига. Мачът в Испания е на следващия ден, 24 октомври от 22:00ч. българско време.

Испанският ментор загатна, че може да разчита на Аарън Рамсдейл в Андалусия след грешките на Давид Рая против Арсенал, само че съобщи, че не е обезпокоен от това, а просто „ неточности се случват “ във футбола.

„ Това е натискът, когато играеш за огромен клуб, където би трябвало да печелиш и да си в най-хубавата си форма “, добави Артета по тематиката.

Специалистът показа, че една от аргументите да бъде притеглен Кай Хаверц е присъединяване в Шампионска лига: „ Качеството му и броят на нещата, които към този момент е направил в кариерата си на неговата възраст, ще ни оказват помощ да сме по-добри. “

„ В момента има доста играчи, които влизат в ролята на водачи и това е доста значимо за тях, отбрани ролята, която имат би трябвало да се отрази върху целия тим, с цел да може той да се развива. Имаме съвършена среда и добра комбинация от млади и опитни играчи “, сподели още Микел Артета.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР